Internetový odkaz je u zprávy indikován podtržením jmenovky autora.
@BB924: Náhon tachometru mám nový z německa, protože předchozí starší dva v rozmení 2 let praskly - ukroutily se. Jeden v lednovém mrazu u náboje kola a druhý někdy v léťě v nepovolené rychlosti na dalnici hned za budíkama 🙂 @ Kopr944: To bude asi ono, taky jsem zkoušel "zdrsňovat" osičku , snažil jsem se i trochu lípnout epoxy lepidlem, ale nic se stoprocentním výsledkem. Ještě budu asi zkoušet hledat, co tam může prokluzovat....
@BB924: Náhon tachometru mám nový z německa, protože předchozí starší dva v rozmení 2 let praskly - ukroutily se. Jeden v lednovém mrazu u náboje kola a druhý někdy v léťě v nepovolené rychlosti na dalnici hned za budíkama 🙂
@ Kopr944: To bude asi ono, taky jsem zkoušel "zdrsňovat" osičku , snažil jsem se i trochu lípnout epoxy lepidlem, ale nic se stoprocentním výsledkem. Ještě budu asi zkoušet hledat, co tam může prokluzovat....... Collapse
@ Kopr944: To bude asi ono, taky jsem zkoušel "zdrsňovat" osičku , snažil jsem se i trochu lípnout epoxy lepidlem, ale nic se stoprocentním výsledkem. Ještě budu asi zkoušet hledat, co tam může prokluzovat....... Collapse