Vzkazy / Fórum

Internetový odkaz je u zprávy indikován podtržením jmenovky autora.

Napište nový záznam do knihy návštěv

 
 
 
 
 
 
 
Pole označená * jsou povinná. E-mail není zveřejňován.
Vaše IP adresa je 3.22.119.251. Úpravy vyhrazeny.
Odkazy http://.... nepište do textu zprávy, spamfiltr pak takové zápisy většinou blokuje. Pro odkazy slouží při zápisu zprávy kolonka Website.
Pro automatické předvyplnění odesílatele je vhodné se zde návštěvnicky zaregistrovat (vlevo dole pod MENU).
BB924 BB924 wrote on 14.5.2020 at 10:33
@ Kobza - postupně jsi správně zkoušením tlaku v jednotlivých místech našel místo, kde tlak mizí .. ten rozdělovač neboli "kostka" je složitá součástka - jsou tam jemná sítka, pružinky, tak ty by mohly být přicpané .. ale nezdá se mi, že by z fleku najednou to úplně zmizelo do všech trysek. Tak jedině na vstupu do něj nějaká mechanická překážka že by? Mně před sezonou pomáhalo zlepšit výkon motoru (cukání) potažmo palivovou soustavu přidáním tekutého "čističe vstřiků" do paliva. Tak bych zkusil tam zevně zkusit tuto čistou směs nějak nastříkat dovnitř, zda letecký benzín v tom něco rozpustí. Hlavně nedoporučuju tu hlavu rozdělávat, ono to sice jde, ale nevím za ty roky o nikom, kdo by to pak bezproblémově dal zpátky dohromady. Jsou tam velké tlaky, různě silné pružinky, jemná sítka .... i Bosch prý to dělá jako službu v bezprašném prostředí.
@ Kobza - postupně jsi správně zkoušením tlaku v jednotlivých místech našel místo, kde tlak mizí .. ten rozdělovač neboli "kostka" je složitá součástka - jsou tam jemná sítka, pružinky, tak ty by mohly být přicpané .. ale nezdá se mi, že by z fleku najednou to úplně zmizelo do všech trysek. Tak jedině na vstupu do něj nějaká mechanická překážka že by? Mně před sezonou pomáhalo zlepšit výkon motoru (cukání) potažmo palivovou soustavu přidáním tekutého "čističe vstřiků" do paliva. Tak bych zkusil tam zevně zkusit tuto čistou směs nějak nastříkat dovnitř, zda letecký benzín v tom něco rozpustí.
Hlavně nedoporučuju tu hlavu rozdělávat, ono to sice jde, ale nevím za ty roky o nikom, kdo by to pak bezproblémově dal zpátky dohromady. Jsou tam velké tlaky, různě silné pružinky, jemná sítka .... i Bosch prý to dělá jako službu v bezprašném prostředí.... Collapse