Vzkazy / Fórum

Internetový odkaz je u zprávy indikován podtržením jmenovky autora.

Napište nový záznam do knihy návštěv

 
 
 
 
 
 
 
Pole označená * jsou povinná. E-mail není zveřejňován.
Vaše IP adresa je 44.203.235.24. Úpravy vyhrazeny.
Odkazy http://.... nepište do textu zprávy, spamfiltr pak takové zápisy většinou blokuje. Pro odkazy slouží při zápisu zprávy kolonka Website.
Pro automatické předvyplnění odesílatele je vhodné se zde návštěvnicky zaregistrovat (vlevo dole pod MENU).
bombero bombero wrote on 15.4.2020 at 22:25
ahoj. Jsou tu 2 příspěvky ,co najednou nemohli nastartovat 2,5. Mě se na podzim stalo, že jsem přijel na návštěvu cca 80km úplně bez problémů a po cca 1h jsem to už nenastartoval.Nakonec se ukázalo, že odešel snímač otáček,ale už nevím, který to byl. Jsou tam dva a každý řídí něco jiného, jestli se nepletu. Jsou ale oba stejné. Naštěstí jsem měl sebou náhradní a i se stranovým klíčem jsem ho dokázal vyměnit(dost pakárna,od té doby vozím malou ráčnu)
ahoj. Jsou tu 2 příspěvky ,co najednou nemohli nastartovat 2,5. Mě se na podzim stalo, že jsem přijel na návštěvu cca 80km úplně bez problémů a po cca 1h jsem to už nenastartoval.Nakonec se ukázalo, že odešel snímač otáček,ale už nevím, který to byl. Jsou tam dva a každý řídí něco jiného, jestli se nepletu. Jsou ale oba stejné. Naštěstí jsem měl sebou náhradní a i se stranovým klíčem jsem ho dokázal vyměnit(dost pakárna,od té doby vozím malou ráčnu)... Collapse